RHEINZINK Inmeetservice

  • Inmeetservice op lokatie
  • Uitgebreid legplan
  • Complete levering op de bouwplaats
  • Assistentie bij het opstarten van het werk

Maak ook eens gebruik van de RHEINZINK inmeetservice en hulp bij het opstarten van een project. Tegen een schappelijke kostenvergoeding assisteren wij bij het inmeten van felsdaken, roevendaken en zijwangen van dakkapellen. 

Assistentie bij iedere klus

Het bekleden van een dak of gevel met RHEINZINK kan een behoorlijke lastige klus zijn. Zeker als dit niet een alledaagse werkzaamheid is, is een stukje ondersteuning vaak gewenst. RHEINZINK dealers zijn vakbekwaam en kunnen helpen bij het uitwerken van een zinkwerk. Mocht er alsnog extra ondersteuning nodig zijn, dan kan de RHEINZINK inmeetservice worden ingeschakeld.

Hoe groot of klein het werk dan ook is, wij bieden assistentie aan voor iedere klus. RHEINZINK kan helpen bij het inmeten, het maken van een stuklijst en het opstarten van het project. Op basis van de inmeetgegevens maken wij een overzichtelijk legplan en produceren wij het benodigde materiaal op maat. Het materiaal wordt als compleet pakket op de bouwplaats geleverd, waarna wij optioneel ook kunnen helpen bij het opstarten van het project.

Hebben we je interesse gewekt?

Bij RHEINZINK kijken we ernaar uit dat je gebruik wilt maken van onze service. Neem hiervoor contact op met je vakhandel in je regio, die je graag verder van dienst zal zijn.  

Zoek een dealer