Inmeetservice

Ieder project is anders en soms is het handig als er een expert meekijkt bij het opmeten en het maken van een dak, gevel of zijwang van een dakkapel. RHEINZINK biedt een inmeetservice waarmee je gezamelijk bepaalt wat er nodig is voor een project. Met legplan op maat aangeleverd op de bouwplaats!

Naar de inmeetservice

RHEINZINK op maat? Eenvoudig besteld en snel geleverd

RHEINZINK Nederland maakt maatwerk goten, deklijsten, dak- en gevelsystemen in een eigen productieafdeling. Hiermee is een hoge kwaliteit en juiste omgang met het materiaal gewaarborgd. Het maatwerk wordt geproduceerd volgens de KOMO normering en is snel leverbaar. Ook voor specifieke maatwerkwensen, zoals maatwerk kopschotten (eventueel al ingesoldeerd), klangen en zijwangen kunt u bij ons terecht.

Naar de maatwerkafdeling

Zinkverwerkingscursus

RHEINZINK Nederland biedt geregeld een uitgebreid aantal zinkverwerkingscursussen aan. Je leert in korte tijd de fijne kneepjes van het zinkverwerkingsvak.

  • Praktische cursussen
  • Zeer goed trainingsmateriaal
  • Al meer dan 40 jaar ervaring

 

Naar het cursusaanbod

Jouw RHEINZINK-productwereld!

Van daksystemen, via gevelbekleding tot hemelwaterafvoer - bij RHEINZINK vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Hier vind je gedetailleerde informatie over onze producten, materiaaleigenschappen, geschikte toebehoren en technische details.

 

RHEINZINK-prePATINA blue-grey: meer bieden met dit premium product

Alleen RHEINZINK-prePATINA ontstaat door een uniek proces van fabrieksmatig voorpatineren, waarbij het blauwgrijze oppervlak van het natuurlijke patina al af fabriek bestaat, zonder extra kunstmatige coating, lak of fosfaatbehandeling. Het materiaal maakt indruk met zijn duurzaamheid en tijdloze elegantie. De patinlaag zal afhankelijk van de toepassing en omgevingsfactoren gaan doorpatineren. prePATINA blue-grey is:

  • Natuurlijk
  • Zelfherstellend
  • Mooi

Andere oppervlaktevarianten

40 jaar garantie

Wij bieden materiaal van de beste kwaliteit, dat is vervaardigd volgens geldende normen en technische voorschriften. Door continu aan verbetering te werken, garanderen we een productkwaliteit die boven de norm uit stijgt. Wij staan ​​achter onze producten en bieden daarom 40 jaar garantie op RHEINZINK CLASSIC en prePATINA.

  • 40 jaar projectgarantie op oppervlakten CLASSIC en prePATINA
  • 20 jaar garantie op RHEINZINK-PV
  • 20 jaar projectgarantie Clipfix

Zeker is zeker is de RHEINZINK-standaard. Neem voor vragen altijd rechtstreeks contact met ons op.