RHEINZINK-oplossingen voor je huis: alle stijlen.

Met RHEINZINK kies je voor de toekomst

Als marktleider bieden wij je een omvangrijk assortiment om al je creative ideeën uit te voeren. Bovendien zijn wij de enige fabrikant ter wereld met een Cradle to Cradle certificering. Ons materiaal RHEINZINK is uiterst milieuvriendelijk en kan 100% worden gerecycled.

Jouw voordelen met RHEINZINK

  • Lange levensduur
  • Veelzijdig en flexibel
  • Circulair
  • Vrijwel onderhoudsvrij

Nog meer redenen om te kiezen voor RHEINZINK

Kies uit de verschillende systemen

Bouwstijlen en trends

Of je nu kiest voor een klassieke, traditionele of moderne woning: ontdek hoe RHEINZINK in de verschillende bouwstijlen en trends kan worden toegepast. Met RHEINZINK creeer je een duurzame en een vrijwel onderhoudsvrije oplossing voor je woning.

 

Naar de bouwstijlen en trends 

Regenpijp vervangen?

Aan vrijwel ieder huis hangt een regenpijp. Een opvallend element op de gevel, dus waarom zou je hier niet kiezen voor kwaliteit en uitstraling? Een zinken regenpijp is eenvoudig te monteren, heeft een superlange levensduur eneen fantastische uitstraling. Op de website regenpijpvervangen.nl vind je alle informatie om een regenpijp te monteren.

Naar de website regenpijpvervangen.nl

Onze oppervlaktevarianten

Vakmensen zoeken - De professional in je regio

Heb je een idee en heb je hulp nodig bij het realiseren van je droomhuis? Het maakt niet uit of je project groot of klein, buitengewoon, klassiek of iets compleet nieuws is - met ons uitstekende netwerk van experts heb je altijd de juiste vakman ter beschikking.

 

Vind een installateur

Laat je inspireren!