Dakkapel

Een dakkapel is bij uitstek de manier om extra ruimte te creeren en de ruimte onder een schuin dak optimaal te benutten. De dakkapel zorgt voor extra daglicht, frisse lucht en meer vierkante meters. Het plaatsen van een dakkapel is een relatief eenvoudige bouwkundige ingreep die door de komst van geprefabriceerde units vaak binnen een dag te realiseren is. Een bouwvergunning is in sommige gevallen niet nodig.

Een zeer groot voordeel is dat een dakkapel van zink onderhoudsvrij is: nooit meer schilderen op een lastig te bereiken plaats!

Met RHEINZINK kun je een dakkapel op een duurzame en hoogwaardige manier bekleden. Het materiaal is lichtgewicht en - niet onbelangrijk - onderhoudsvrij. Als traditioneel materiaal voor zijwangen geeft zink net even iets extra's aan de dakkapel.

De dakkapel kan met zink ook worden ingezet voor bijzondere vormgeving, bijvoorbeeld als kader doorlopend naar maaiveld (een risaliet) of als grote dakkapeluitbouw met openslaande deuren (in plaats van ramen) en terras in plaats van een deel van de schuine kap.

Gerelateerde systemen