FAQ's

FAQ

Hoe lang gaat een RHEINZINK dakbedekking mee? Hoe groot is het aandeel gerecycled materiaal in RHEINZINK? Antwoord op deze en andere vragen in onze FAQ's.

Naar de FAQ's

RHEINZINK service

Een sterke partner - RHEINZINK

Service

Naast ons uitgebreide assortiment aan producten bieden wij technische service aan. Zowel in de ontwerpfase, de calculatiefase als de uitvoeringsfase kunnen wij u adviseren.

Onze service bestaat onder andere uit:

  • Beoordeling tekenwerk en detailleringen
  • Advies bij calculatie / werkvoorbereidng
  • Praktijkadvies on-site

Onze service

RHEINZINK wordt sinds de oprichting vertegenwoordigd door Wentzel BV / RHEINZINK Nederland. Wentzel BV / RHEINZINK Nederland heeft meer dan 90 jaar ervaring op non-ferrogebied en kan u uitstekend helpen bij uw technische vragen.

In de ontwerpfase beantwoorden wij graag uw vragen en beoordelen wij uw tekenwerk. Onze technisch adviseur komt graag bij u langs. Wij hebben vele standaard details in dwg-formaat ter beschikking.

In de calculatiefase staan wij u graag bij in het uitwerken van een project. Wij geven advies hoe een project moet worden uitgewerkt en geven tips welke profielen en materialen te gebruiken.

Op de bouwplaats kunnen wij u adviseren hoe lastige detailleringen uit te voeren. Onze technisch adviseur komt graag een keer langs om u hierin te adviseren.

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000