Je voordelen van de RHEINZINK-nieuwsbrief

Nu abonneren op nieuwsbrief

Inspiraties voor je werk met zink.

Maakt niet uit of het gaat om lastige details, de combinatie met andere materialen of ongebruikelijke bouwvormen -  in onze nieuwsbrief tonen we herhaaldelijk projecten die je inspireren bij je werk met zink.

Juridische mededelingen en wijzigingen.

Precies met betrekking tot technische voorschriften zijn er constant veranderingen en aanpassingen, wat betreft de vakkundige uitvoering van daken en gevels, maar ook wat betreft gegevensbescherming. Het is gemakkelijk om daar het overzicht te verliezen. Mocht je een keer iets gemist hebben, dan informeren wij je in onze nieuwsbrief over relevante juridische informatie en wijzigingen - speciaal aangepast aan jouw doelgroep, ongeacht of dit vakmensen, architecten of dealers zijn. 

Actuele informatie van RHEINZINK.

Op welke beurs bij mij in de buurt kan ik de RHEINZINK-producten bekijken? Wanneer is de volgende training en wanneer wordt het nieuwste product van RHEINZINK op de markt gebracht? Wees altijd als eerste op de hoogte van aankomende evenementen, nieuwe producten en geplande acties.

Iedere maand een reportage over een project.

Modernisering van een school, de bouw van een nieuwe eengezinswoning of de renovatie van een luchthavengebouw. Dit zijn mooie projecten om naar te kijken! Maar er schuilt altijd een interessant verhaal achter: uitdagingen, wensen of zelfs wettelijke beperkingen die zich tijdens de bouw hebben voorgedaan. Neem in onze maandelijkse projectreportages een ​​kijkje achter de schermen van de bouw.  

Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief omdat ik daarin altijd een korte samenvatting kan lezen over het nieuws bij RHEINZINK. Ik geniet echt van het werken met RHEINZINK-materiaal en de verwerkingstechniek in het algemeen. Daarom doe ik met veel plezier inspiratie voor toekomstige projecten met zink op uit de nieuwsbrief.

Eerdere nieuwsbrieven voor jou

Voorbeeld nieuwsbrief vakmensen

Voorbeeld nieuwsbrief architecten

Voorbeeld nieuwsbrief algemeen

Mogen we je op de hoogte houden?

Door mij voor de nieuwsbrief in te schrijven, bevestig ik dat ik de nieuwsbrief van RHEINZINK wil ontvangen. Ik kan het abonnement op de nieuwsbrief op elk moment beëindigen.

* Deze informatie is noodzakelijk voor verdere verwerking.