Dakgoot van zink: natuurlijk van RHEINZINK, de nr. 1

De eisen voor een project zijn uiterst veelzijdig en complex. Vooral voor de delen die functioneel noodzakelijk zijn, maar tegelijkertijd een esthetische component vertegenwoordigen. RHEINZINK biedt beproefde oplossingen in het segment dak-en gevelbekleding, die bijdragen aan een harmonieus totaalbeeld. Met een dakgoot van zink die veilig en efficiënt geplaatst kan worden - perfect passend bij je project.

Lees meer over de mogelijkheden en voordelen van een goot van titaanzink .

Tegelijkertijd mooi en functioneel: de dakgoot van zink

Als het gaat om het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen in de woningbouw, kun je niet om zink heen. Door zijn natuurlijke patina geeft zink elke dakgoot een eigen, uniek design. RHEINZINK-titaanzink is een legering. Het bestaat uit hoogwaardig zink en een klein percentage titanium en koper. Dit zorgt voor ongekende levensduur en stabiliteit.

Het beste hiervan: Een dakgoot van zink kan aan de hand van je wensen en de vorm van het gebouw worden gevormd. Of het nu vierkant, halfrond is of een binnengoot, RHEINZINK geeft je als partner altijd een milieubewuste en duurzame oplossing.

Dakgoot van titaanzink: de voordelen.

Moderne architectuur hoeft niet eentonig en statisch over te komen, maar kan met een dakgoot van zink significant worden vormgegeven. Hier bij RHEINZINK, de nr. 1 van de wereld voor titaanzink, vertrouwen we op een heel speciaal proces. Met behulp van een wereldwijd uniek proces voor voorverwering zijn we in staat om de kleur van het natuurlijke zinkpatina af fabriek aan te bieden.

We willen je de voordelen die een dakgoot van titaanzink biedt, niet onthouden:

  • Hoge weersbestendigheid
  • Weergaloos lange levensduur (40 jaar RHEINZINK garantie)
  • corrosiebestendig
  • Kleur van het natuurlijke patina al af fabriek
  • Hoge flexibiliteit bij de vormgeving van dak, gevel en hemelwaterafvoer.

Kortom: Zink is het ideale materiaal voor dakgoten, om de juiste verhouding van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek te creëren. RHEINZINK is je garantie voor architectuur die een levendige en unieke uitstraling heeft.

Bijna onderhoudsvrij: de dakgoot van zink

Een harmonieus geheel met het totaalbeeld, kosteneffectief geïnstalleerd en perfect afgestemd op de hemelwaterafvoer van daken - dit alles wordt mogelijk gemaakt door een goot van titaanzink. Wij bieden je verschillende soorten hemelwaterafvoer aan, of het nu gaat om een ​​halfronde goot van zink, een bakgoot of een binnengoot. We produceren uitsluitend volgens de hoogste normen. Dit blijkt op zijn beurt weer uit de duurzaamheid en recyclebaarheid van ons titaanzink. 40 jaar garantie op de materiaalkwaliteit en de pasnauwkeurigheid van de hemelwaterafvoer – dat is wat RHEINZINK biedt!

Vandaar: vertrouw op hoogwaardige RHEINZINK-componenten, die een gecontroleerde afvoer van regenwater mogelijk maken en je materialen beschermen. Om het benodigde materiaal te berekenen, gebruik je gewoon onze tool voor het berekenen van de dakgoot. De afmetingen van de zinken goot worden berekend met de oppervlakte van het dak en een statische waarde (lokale regenval), die al in onze calculator is verwerkt.

Heb je vragen? Vind op elk moment meer informatie op onze website, vraag informatiemateriaal aan of laat onze productadviseurs je op specifieke opties wijzen. Wij staan met al onze knowhow ​​tot je beschikking. En dakgoot van zink: de basis voor een harmonieus en tegelijkertijd functioneel totaalbeeld.