Cursus Zinkverwerking 1

Inhoud cursus Zinkverwerking 1

De kwaliteit en duurzaamheid van goed zinkwerk wordt bepaald door de zinkverwerker. Het hebben van materiaalkennis en beheersen van de juiste technieken zorgt daarnaast voor efficiënter werken en minder faalkosten. Centraal binnen deze cursus staat goed soldeerwerk en het gebruik van de juiste technieken en gereedschappen voor het afleveren van een duurzame zinken goot of deklijst.

Inhoud

Deze eendaagse cursus start met solderen. Bij beheersing van de basistechnieken wordt er verder geoefend op het solderen van een goot, deklijst en kopschot. Hiernaast wordt het maken van een buitenhoekstuk van een deklijst behandeld.

Wat leert u?

Tijdens deze cursus leert men alle aspecten met betrekking tot algemene zinkverwerking:

  • Solderen
  • Solderen dakgoot (solderen in verschillende richtingen)
  • Maken en solderen van een buitenhoek deklijst


Benodigdheden

RHEINZINK stelt alle benodigdheden ter beschikking, zoals het (soldeer)gereedschap, materialen en een cursusmap. U kunt uw gemaakte werk na afloop meenemen.

Kosten

De cursus duurt één dag en kost €225,-  exclusief 21% BTW. Dit is inclusief cursusmap, thee, koffie en een uitgebreide lunch. Indien u bent aangesloten bij de OTIB kunt u een bijdrage ontvangen in de kosten. Neem hiervoor contact op met de servicedesk van OTIB: 0800-8855885.
Iedere deelnemer die de cursus met goed gevolg aflegt ontvangt een deelnamecertificaat.

Lokatie en tijden

De cursus wordt gehouden in het RHEINZINK Inspiration Centre, Fustweg 8 in Haarlem. De cursus start om 8.00 en is afgelopen om 16.30.

Komende cursussen:

Maandag 7 januari 2019
Donderdag 10 januari 2019
Maandag 21 januari 2019

Inschrijven

Aanmeldformulier Zinkverwerking

Schrijf u hier in voor de RHEINZINK zinkverwerkingscursussen.

Naar het aanmeldformulier

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000