Technische Service

Technische ondersteuning door RHEINZINK

Hedendaagse architectuur wordt gekenmerkt door een hoge complexiteit. Het aantal disciplines en producten en de daarbij behorende kennis van eigenschappen en verwerkingsmethoden vormt een steeds weer uitdaging.

Met het materiaal RHEINZINK met zijn vele toepassingen mogelijk, van hemelwaterafvoer tot de bekleding van daken en gevels. Hierbij is deskundige begeleiding in de ontwerp- en uitvoeringsfase erg belangrijk. Wij bieden u graag vanaf het begin de juiste ondersteuning bij uw bouwprojecten. Of het nu gaat om het beste systeem of een constructieopbouw, om advies bij calculatie of de gehele uitvoering, u kunt ons altijd bellen.


Ons motto luidt: U heeft het idee - wij hebben de oplossing.

De adviseurs van RHEINZINK Nederland hebben ruime ervaring in de toepassing van zink in al zijn variaties. RHEINZINK Nederland is al meer dan 40 jaar actief op de Nederlandse markt en heeft daarmee ook uitgebreide kennis van de specifieke Nederlandse toepassingen en regelgevingen op zinkgebied. Zowel bij advies bij ontwerp of uitvoering komen wij graag bij u langs om u van informatie te voorzien.

En wij staan altijd open voor suggesties om ons serviceprogramma te verbeteren.

 

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000