Support bij uitvoering

Planning en advies

Een goede planning is het halve werk. Ieder dak en iedere gevel is uniek en zal verdient een uitgebreide en gedetailleerde voorbereiding. Dit begint al bij een juiste onderconstructie. Ieder RHEINZINK systeem kent zijn eigen verwerkingsvoorwaarden.

Om u te ontzorgen kunnen wij u adviseren in de ontwerpfase van een project. Onze adviseurs nemen samen met u een project door en beoordelen tekenwerk en detaillering.

Hiernaast biedt RHEINZINK een werkvoorbereidingsservice aan. Aan de hand van bouwtekeningen of een opname op de werkplaats wordt bepaald welke materialen er nodig zijn.

Voor het opstarten van een werk bieden wij on-site support aan, waarbij wij u assisteren bij de aanvang van een project.

Voor een juiste verwerking bieden wij op verzoek zinkverwerkingscursussen aan. Hier leert u verschillende technieken op het gebied van het fels en klik-roevensysteem. Cursussen worden georganiseerd in het RHEINZINK Inspiration Centre.

Neem voor al deze services contact op met Ronald Heijnen, 020-4352021.

Maatwerk bij RHEINZINK

Maatwerk

Naast het uitgebreide standaard assortiment levert RHEINZINK ook maatprofielen.  Goten, deklijsten, waterslagen, felsbanen  worden snel en vakkundig op maat geproduceerd.  De standaard drie meter lange profielen nemen werk uit handen:  geen kostbare tijdsverspilling in de werkplaats en een snellere montage. Zowel het materiaal als het productieproces zijn KOMO gekeurd.

RHEINZINK maatwerk:

• Goten, deklijsten, afdekkappen, felsbanen, (klik)-roevenbanen, losanges
• Materiaal: RHEINZINK walsblank,  blue-grey  en graphite-grey
• Standaard lengte 3 meter, maximaal 6 meter
• Kraaldiameters: 20, 22, 24, 26, 35 en 50 mm tot 3 meter, kraal 26 tot 6 meter
• Diktes 0,7, 0,8, 1,0 en 1,1; andere diktes  op aanvraag
• Bijbehorende maatkopschotten, separaties , kraalstukken en klangen
• KOMO keur op het materiaal en productieproces

Machines

Voor het maken en verwerken van dak- en gevelsystemen zijn specialistische machines nodig. Wij leveren verschillende machines van het merk Schlebach voor het rolvormen of profileren van fels, (klik-)roevenbanen, plankpanelen en diverse andere profielen. Ook voor de verwerking van deze systemen is een breed scala aan machines verkrijgbaar.

Een aantal machines zijn ook te huur:  

  • Felssluitmachine Piccolo
  • Felssluitmachine Flitser
  • Rolvormer voor RHEINZINK klik-roevenbanen


Tijdig reserveren is noodzakelijk!

Het juiste gereedschap

Wij verkopen gereedschap voor de verwerking van RHEINZINK. De gereedschappen zijn zonder uitzondering van zeer hoge, professionele kwaliteit. Dit zijn diverse scharen, kant- en zettangen, felsgereedschap, hamers en zinkkloppers.

 

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000