RHEINZINK Inspiration Centre

Het RHEINZINK Inspiration Centre is dé plek in Nederland om de totale belevenis van het materiaal en toepassing van RHEINZINK mee te maken. Het Inspiration Centre is gevestigd in Haarlem en is open voor iedereen die geïnteresseerd is in de veelzijdige toepassing van het duurzame materiaal RHEINZINK.

Op meer dan 800 m2 laten wij u kennis maken met de productie, toepassing en verwerking van RHEINZINK. Bent u architect, installateur, opdrachtgever, groothandel of op een andere manier geïnteresseerd in RHEINZINK? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek!

In het Inspiration Centre nemen wij u mee door een interactieve beleving langs de verschillende aspecten van RHEINZINK. Van de productie naar de producten, en van de meest voorkomende tot de meest exclusieve toepassingen van RHEINZINK. Wilt u ons bezoeken, maak dan een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken voor een rondgang door het Centre.

Voor wie?

Architecten, installateurs, aannemers en een ieder die in de toepassing van RHEINZINK geïnteresseerd is. 

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag op afspraak. Bel voor een vrijblijvend bezoek met 020-4352017.

RHEINZINK Inspiration Centre
Fustweg 8
2031 CJ  Haarlem

Bereikbaarheid

Auto
Het RHEINZINK Inspiration Centre is gevestigd op het industrieterrein Waarderpolder in Haarlem oost en goed met de auto bereikbaar. Parkeren kan op ons eigen parkeerterrein.

Trein/Bus
Op ongeveer 10 minuten lopen ligt het NS station Spaarnwoude. Hier stoppen ook diverse bussen. Klik op de onderstaande link voor de looproute vanaf dit station naar de Fustweg 8.

looproute

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000