Zinkcursussen

19.08.2019

Zinkverwerkingscursussen 2019-2020

Het programma voor seizoen 2019-2020 is bekend. Dit jaar bieden wij weer vier verschillende cursussen aan:

Zinkverwerking 1 
Deze eendaagse cursus start met solderen. Bij beheersing van de basistechnieken wordt er verder geoefend op het solderen van een goot, deklijst en kopschot. Hiernaast wordt het maken van een buitenhoekstuk van een deklijst behandeld.

Zinkverwerking 2
Deze cursus is het vervolg op de cursus Zinkverwerking 1. Centraal binnen deze cursus staat het bekleden van een zijwang. De keuze voor het juiste systeem, een goede planning en goede montage vormen de basis voor het leren van verschillende technieken.

Felstechniek 1 

Het felssysteem is tegenwoordig het meest toegepaste dak- en gevelsysteem in titaanzink. Om een goed en duurzaam felsdak te maken is het beheersen van de verschillende felsdetails noodzakelijk. De cursus felstechniek is voor de zinkverwerker die zijn werkgebied uit wil breiden naar de felstechniek of zijn technieken op dit vlak wilt verbeteren.

Felstechniek 2

Deze Cursus is een vervolg op de Cursus Felstechniek 1. Tijdens deze cursus wordt er dieper ingegaan op veel voorkomende details. Centraal staat het inwerken van een dakraam in het felsdak.

Klik hier voor meer informatie

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000