Seminar Materiaalpaspoorten

28.08.2019

Op vrijdag 4 oktober 2019 organiseert de Cradle to Cradle bouwgroep een uniek seminar & debat voor architecten, ontwerpers, eigenaren, ontwikkelaars en bouw professionals. Deelnemers worden deze ochtend meegenomen in de wereld van de Materiaal Paspoorten en het circulair en gezond bouwen.


Materiaal Paspoorten geven bouwmaterialen een ‘identiteit’. Het doel van de paspoorten is om waarde te genereren door de mogelijkheden en waarde voor hergebruik en recycling van producten en materialen op verschillende niveaus in kaart te brengen en beschikbaar te maken voor de juiste partijen en op het juiste moment. Daarnaast kunnen materiaalpaspoorten meer inzicht geven in content van het materiaal en of deze gezond en veilig is. Het materialenpaspoort krijgt niet voor niets steeds meer bekendheid, het aantal bedrijven dat hierin investeert, wordt groter omdat circulariteit tegenwoordig steeds meer op de voorgrond komt in aanloop naar een volledig circulaire economie in 2025. Tijdens het seminar leert u de verschillende materiaal paspoorten kennen, en kunt u bepalen hoe deze in te zetten in uw project(en).

Als lid van de Cradle to Cradle Bouwgroep nodigt RHEINZINK u van harte uit. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Seminar & Debat : De zin en onzin van materiaalpaspoorten!

Locatie: IcDuBo, Rotterdam

Tijd: 9.00-14.00

RHEINZINK worldwide

Voor vragen en advies kunt u direct contact met ons opnemen:

 
T: 020-4352000