Waarom kiezen voor RHEINZINK

Flexibiliteit door veelzijdigheid

RHEINZINK maakt indruk met de vele mogelijke toepassingen voor daken, gevelbekleding, hemelwaterafvoer en dakranden. Door te kiezen voor natuurlijke oppervlakken en neutrale kleuren past het materiaal zich perfect aan zijn omgeving aan en biedt het ruimte voor je eigen creativiteit. Het assortiment is zeer uitgebreid en wordt aangevuld met advies en assistentie in ontwerp en uitvoering.

 

 

Hoogwaardige materialen als hoofdzaak

Bij RHEINZINK schrijven we kwaliteit met een hoofdletter. We stellen nieuwe maatstaven voor internationale architectuur door met ons materiaal "Made in Germany" veel verder te gaan dan de standaardvereisten en zo onovertroffen kwaliteit te bieden.

Indrukwekkende lange levensduur

Na meer dan 50 jaar ontwikkeling en ervaring in de productie van titaanzink, is het niet verwonderlijk dat onze materialen bekend staan vanwege hun stabiliteit en lange levensduur. Door het natuurlijke oppervlak van de prePATINA Line kan het natuurlijke patina zich vanaf dag één vormen en zullen kleine krassen die bij het monteren kunnen ontstaan vanzelf verdwijnen (zelfherstellend effect). Het premium oppervlak is niet gecoat of geverfd en heeft een bijzonder hoge corrosieweerstand en bestendigheid. Daarnaast vormen zich op natuurlijke RHEINZINK-oppervlakken doorgaans geen algen of mossen. We kunnen dus met gerust hart tot 40 jaar garantie geven op de kwaliteit van ons materiaal.

 

Kwaliteit is kostenbesparend

De materialen van RHEINZINK hebben een lange levensduur en behouden door hun natuurlijke eigenschappen een hoog kwaliteitsniveau. Het materiaal is niet onderhevig aan zware slijtage en behoudt zo na verloop van tijd haar waarde. Omdat het materiaal vrijwel onderhoudsvrij is, zorgt dit op lange termijn niet voor extra werkzaamheden of onverwachte kosten. Door de lange levensduur zijn de kosten over de gehele levensduur zeer laag ten opzichte van andere materialen.

Perfecte producten

Het assortiment van RHEINZINK bevat meer dan 1.200 artikelen. De perfect op elkaar afgestemde afzonderlijke componenten maken snelle en eenvoudige montage mogelijk. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook geld. Door de montage van de producten te vereenvoudigen wordt nog meer tijd bespaard. Dit geldt voor hemelwateravoerproducten, dakranden en dak- en gevelsystemen.

 

Ecologisch en eerlijk

Zink is een essentieel sporenelement voor alle levende wezens en planten en is daarom bijzonder milieuvriendelijk. Het materiaal past uistekend binnen een circulair bouwproject. Het materiaal kan volledig worden hergebruikt en ingezet worden als nieuw zink (upcycling). Dit is niet alleen een claim, maar dit gebeurt ook door de hoge restwaarde van zink. Lees meer over natuurlijk zink.

Partners staan paraat

Bij RHEINZINK staat altijd de juiste partner voor je paraat. Onze experts staan ​​altijd voor je klaar met advies, zodat we samen de juiste oplossing kunnen vinden. Ons uitstekende netwerk van professionals staat je bij voor persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van onze materialen. Bovendien profiteren vakmensen van ons uitgebreide opleidingsaanbod om hun kennis naar een hoger niveau te tillen.

Zekerheid is de sleutel

Onze kwaliteit "Made in Germany" is direct herkenbaar en wordt bevestigd door de vele prominente referentieobjecten. Ons familiebedrijf kan pronken met meer dan 50 jaar ervaring en passie. Je kunt er zeker van zijn dat je met RHEINZINK altijd aan de juiste kant staat.