RHEINZINK – meer dan goten, buizen en daken

 

Het is onze drive om producten te ontwikkelen die goed zijn voor mens, milieu en dus voor de toekomst. Met ons natuurlijke materiaal hebben we een goede basis. Maar we willen meer.

CLASSIC en prePATINA, onze natuurlijkste producten

Wat heeft je voorkeur? Een natuurlijk verouderend materiaal dat onder invloed van het weer een levend en onregelmatig oppervlak ontwikkeld? Dan is onze RHEINZINK-CLASSIC walsblank productlijn de juiste keuze.

Of heb je liever meteen een gesloten patinalaag? In onze prePATINA-lijn wordt de typische zinkpatina in blauwgrijs of leigrijs af fabriek geleverd en vervangt zo het natuurlijke proces dat vaak jaren duurt. Het materiaal is niet geverfd of gecoat en heeft alle natuurlijke eigenschappen van zink zoals het zelfherstellende effect of de hoge recyclebaarheid. De laag zal zich net zoals walsblank zink ook onregelmatig gaan ontwikkelen. De charme van zink!

Monsters aanvragen

Geïntegreerde zonnepanelen: RHEINZINK-PV

Het gebruik van zonnenenergie is een uitermate goede manier van energieopwekking. RHEINZINK-PV panelen zijn extreem vlak en op de felsbaanbreedte afgestemd waardoor ze onopvallend te te integreren zijn.

meer informatie over RHEINZINK-PV

Opvang van regenwater

Water is een kostbaar goed. Tegenwoordig worden langere periodes van droogte steeds vaker afgewisseld met zware regenval in korte tijd. Het opvangen van regenwater ontlast het riool bij hevige regenval en is in periodes van droogte te gebruiken voor de tuin.

De unieke verzinkt stalen regenton met een inhoud van 210 liter heeft een stoer uiterlijk en gaat zeer lang mee. Het verzinkte oppervlak zal net zoals de regenpijp gaan patineren, waardoor deze een vergelijkbare dofgrijze laag krijgt. De RHEINZINK regenton past daarom perfect bij de regenpijp.

meer over de RHEINZINK regenton